Κλειστε Τωρα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Κοσμοπολίτικο Νησί του Ιονίου

Παρόλο που η Κέρκυρα χαρακτηρίζεται ως το πιο κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου, αποτελεί καταφύγιο χαλάρωσης και ηρεμίας για πολλούς ταξιδιώτες, όπως ο Οδυσσέας που σύμφωνα με τον Όμηρο αποβιβάστηκε για λίγο στο πανέμορφο αυτό νησί των Φαιάκων. Η Κέρκυρα αντιμετώπισε πολλούς κατακτητές κατά τη μακρά πορεία της ιστορίας της, όπως οι Ρωμαίοι, οι Βενετοί, οι Γάλλοι, οι Ρώσοι και οι Άγγλοι, οι οποίοι άφησαν τα πολιτιστικά τους στίγματα τόσο στην τέχνη και την αρχιτεκτονική όσο και στην τοπική κουζίνα. Οι πολιτιστικές επιρροές είναι εμφανείς στα ιστορικά κτίρια, στην ένδοξη ενετική αρχιτεκτονική, στο έντονο ταμπεραμέντο των ντόπιων καθώς και στην τοπική διάλεκτο και τις παραδόσεις.

Το νησί της Κέρκυρας είναι ένα νησί γεμάτο από φυσικούς θησαυρούς, όμορφες παραλίες, γραφικά τοπία, μεγαλειώδη παλάτια και μουσεία, ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.

Πολυτελείς Διακοπές στα Επτάνησα

Το MarBella Corfu είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κέρκυρα με θέα το Ιόνιο Πέλαγος που προσφέρει ιδανική αφετηρία για εξορμήσεις στο νησί. Η βολική του θέση στο παραθαλάσσιο θέρετρο Άγιος Ιωάννης Περιστερών επιτρέπει στους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να επισκεφθούν τις φημισμένες περιοχές και τα αξιοθέατα του νησιού.


Οι ταξιδιώτες μπορούν να εξερευνήσουν τις ομορφιές του νησιού και να οργανώσουν ημερήσιες εκδρομές στα διάσημα μνημεία και τις πανέμορφες παραλίες της Κέρκυρας ενώ παράλληλα θα απολαύσουν την πολυτέλεια και την αυθεντική φιλοξενία για την οποία φημίζονται τα Επτάνησα.