Περισσοτερα

ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ COMODO

Ανάμεσα στους κήπους και την πισίνα το ιταλικό εστιατόριο Comodo φυλακίζει την Ιταλική φινέτσα μέσα σε εκλεκτές δημιουργίες που σερβίρονται σε έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο. Από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκλεκτά πιάτα από το a la carte μενού και να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα. Ανοιχτό επίσης και κατά τις βραδινές ώρες, το εστιατόριο Comodo προσφέρει ιδανική επιλογή για ένα ρομαντικό δείπνο με εξαιρετικά ιταλικά πιάτα από το a la carte μενού.

Ωράριο λειτουργίας:

08.00 – 10.30 Πρωινό  A la Carte & σε Μπουφέ (Απαραίτητη η προκράτηση. Το ωράριο μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τον καιρό και το πρόγραμμα λειτουργίας του ξενοδοχείου.)

12.30 – 16.30 Γεύμα A la Carte στο χώρο της πισίνας  (Το ωράριο μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τον καιρό και το πρόγραμμα λειτουργίας του ξενοδοχείου.)

19.00 – 22.00  Δείπνο A la Carte (*Κατά την υψηλή περίοδο το ωράριο είναι 19.30-22.30. Απαραίτητη η προκράτηση. Το ωράριο μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τον καιρό και το πρόγραμμα λειτουργίας του ξενοδοχείου.)