Κλειστε Τωρα

FITNESS ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LIFESTYLE

Το γυμναστήριο του ξενοδοχείου MarΒella Corfu σχεδιάστηκε από την εταιρεία 3d Leisure, η οποία το διαχειρίζεται αποκλειστικά, έχει ως έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρει μια ολοκληρωμένη MarBellous εμπειρία προπόνησης.

Μια μεγάλη ποικιλία από προγράμματα είναι διαθέσιμα για να εμπνεύσουν τους επισκέπτες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις διακοπές τους ως μία νέα αρχή για έναν υγιή τρόπο ζωής ή απλά για να συνεχίσουν τις καθημερινές τους προπονήσεις.

Οι επισκέπτες που επιθυμούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και να ασκηθούν στους διαδρόμους, ποδήλατα, βάρη, καθώς και να φτάσουν στο υψηλότερο σημείο χαλάρωσης με τη δύναμη των προγραμμάτων Pilates, Ashtanga Yoga, Aerial Yoga, Meditation . Για τους επισκέπτες που προτιμούν την έντονη δυναμική ή αερόβια άσκηση υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα HIIT, Indoor Cycling, Cross Training, WOD και TRX (μικρά groups).

Οι Fitness και Lifestyle υπηρεσίες προσφέρονται στο γυμναστήριο και περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, όπως Gym Induction, Lifestyle Συμβουλευτική, Σχέδιο Αξιολόγησης της Άσκησης & Δραστηριότητας, προπόνηση με επαγγελματίες του χώρου καθώς και Personal Training.

Για τις υπηρεσίες αυτές μπορούν οι πελάτες να κάνουν κράτηση με τον επαγγελματία Fitness Σύμβουλο στο ξενοδοχείο, ο οποίος θα μπορεί να ενισχύσει το ήδη υπάρχον πρόγραμμα προπόνησης τους ή να δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα προπόνησης, με βάση τους προσωπικούς στόχους του καθενός.

Corfu Running Club:

Μια άλλη ενδιαφέρουσα προσθήκη για τη νέα σαιζόν είναι το MarBella Corfu Running Club. Το Club απευθύνεται σε δρομείς όλων των δυνατοτήτων, από τους επισκέπτες που επιθυμούν να "κατακτήσουν το πρώτο τους μίλι", σε έμπειρους δρομείς που επιθυμούν να εξερευνήσουν νέα δύσβατα μονοπάτια μέσα στο δάσος.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ποικιλία από μοναδικά φυσικά τοπία με αξεπέραστη θέα, μέσα από τις διαδρομές σε όλο το νησί.