Κλειστε Τωρα

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η Κέρκυρα είναι ένα νησί με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, γεμάτη με μουσεία, μνημεία και αξιοθέατα. Η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, τα όμορφα τοπία, οι παραλίες, τα τοπικά έθιμα και οι παραδόσεις δίνουν στους επισκέπτες πληθώρα επιλογών για την ψυχαγωγία τους. Τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, οι άριστες καιρικές συνθήκες και ο πλούσιος βυθός καλούν τους ταξιδιώτες να δοκιμάσουν μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια σπορ όπως θαλάσσιο σκι, τζετ σκι, αλεξίπτωτο θαλάσσης και καταδύσεις.

Για τους λάτρεις της φύσης η πεζοπορία, η ορειβασία, η ιππασία και η ποδηλασία αποτελούν ιδανικές επιλογές για να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους ανακαλύπτοντας τις φυσικές ομορφιές του νησιού και την πλούσια γεωμορφολογία του. Οι οικογένειες με μικρά παιδιά μπορούν να απολαύσουν την ημέρα τους σε μια από τις διάφορες παραλίες του νησιού και το υδάτινο πάρκο με τις νεροτσουλήθρες ενώ οι πιο εκλεκτοί επισκέπτες καλούνται να παρακολουθήσουν μια από τις πολυάριθμες συναυλίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Κέρκυρας στην κεντρική πλατεία του νησιού, τη Σπιανάδα, ή να απολαύσουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι γκολφ στο διάσημο γήπεδο γκολφ του νησιού.

Ένα οδικό ταξίδι μέσα από τα κάστρα της Κέρκυρας, μια διασκεδαστική απόδραση στη φύση κατά το Φεστιβάλ των λουλουδιών την 1η του Μάη ή μια επίσκεψη στα πιο διάσημα μουσεία του νησιού κατά τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων στις 18 Μαΐου είναι μερικές από τις εκδηλώσεις τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νησί της Κέρκυρας.

Άλλες συναρπαστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το διάσημο εορτασμό του Πάσχα, το τουρνουά κρίκετ το Μάιο, τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης και το Μαραθώνιο στο αστικό τοπίο της Κέρκυρα τον Ιούνιο μαζί με το Φεστιβάλ Χορωδιών της εκκλησιαστικής μουσικής, την 5η Θερινή Ακαδημία Διεύθυνσης Χορωδίας τον Ιούλιο και διάφορες άλλες εκδηλώσεις και γιορτές που είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσουν.