Κλειστε Τωρα

ΓΑΜΟΙ & ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

Το MarBella Corfu προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για ονειρεμένους γάμους και δεξιώσεις που σίγουρα θα συναρπάσουν. Οι όμορφα σχεδιασμένοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, το ιδιωτικό εκκλησάκι, καθώς και η μεγάλη ιδιωτική προβλήτα στην παραλία του ξενοδοχείου με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό για ένα γάμο που θα μείνει αξέχαστος.

Το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να σχεδιάσει και να οργανώσει οποιαδήποτε εκδήλωση σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των καλεσμένων. Μια μοναδική γαμήλια δεξίωση με μεσογειακές γεύσεις στο παραθαλάσσιο εστιατόριο του ξενοδοχείου "La Bussola" ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες των καλεσμένων προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία.

Τα ζευγάρια που επιθυμούν να ζήσουν πραγματικά ονειρεμένες στιγμές μπορούν να επιλέξουν ένα από τα γαμήλια πακέτα που προσφέρει το MarBella Corfu και να οργανώσουν το γάμο τους στο ξενοδοχείο αφήνοντας την εξειδικευμένη ομάδα να φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια, από τη μουσική και την τροφοδοσία μέχρι και την όλη διακόσμηση.
To γαμήλιο πακέτο περιλαμβάνει punch υποδοχής για τη δεξίωση, γαμήλια τούρτα, διανυκτέρευση των νεόνυμφων για την πρώτη τους νύχτα και ένα μοναδικό πρωινό για να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή με τον πιο απολαυστικό τρόπο.